لطفا صبر کنید ...

علت بی میلی جنسی زوجین در طول گذر زمان چیست؟

مهر ۳۰, ۱۳۹۹ توسط پزشک آشنا0
relation-pezeshkashena-one.jpg

بی میلی جنسی

بی میلی جنسی یا به عبارتی دیگر سرد مزاجی از اصلی ترین مواردی است که به راحتی می تواند بر روی کیفیت زندگی زناشویی تاثیری منفی بگذارد. بسیاری از زوجین به خاطر همین موضوع دچار اختلاف و مشکلات زناشویی فراوان می شوند. از این رو رسانه اینترنتی پزشک آشنا با همکاری مشاوره خانواده تصمیم گرفت تا در این مقاله ابتدا اصلی ترین دلایل بی میلی زنان و هم مردان را عنوان کرده و سپس راهکارهایی مناسب و کاربردی برای درمان بی میلی زنان و مردان ارائه نماید.

سرد مزاجی یا بی میلی جنسی چیست؟

به طور کلی بی میلی جنسی یا سرد مزاجی به کاهش قابل توجه میلی جنسی در یک بازه زمانی طولانی مدت اطلاق می گردد. در واقع چرخه جنسی دارای ۴ مرحله برانگیختگی، تحریک کامل، ارگاسم و بعد از ارگاسم ( فرونشینی) می باشد که بی میلی جنسی در مرحله برانگیختگی اتفاق می افتد.

این اختلال می تواند به شکل های مختلفی بروز کند، به طور مثال برخی از افراد از ابتدا همین طور بوده و هرگز میل جنسی نداشته و یا اینکه میل جنسی آن ها بسیار کم بوده است و برخی دیگر تا چندی قبل میل جنسی طبیعی داشتند اما به تدریج از شدت میلی جنسی آن ها کاسته شده و یا کلا میل جنسی خود را از دست داده اند.

مورد آخر مربوط به افرادی می شود که به اشخاص خاصی میل جنسی داشته و در مقابل دسته ای دیگر میل جنسی بسیار پایین یا هیچ میل جنسی ندارند.

علت بی میلی زنان و مردان

در اغلب موارد علت بی میلی زنان به نگرش های منفی در مورد رابطه جنسی و یا تجربه های جنسی مخرب در کودکی ایجاد می شود. علاوه بر این دریافت اطلاعات منفی در مورد رابطه جنسی، داشتن مشکلات با شوهر و یا مورد آزار و تجاوز جنسی قرار گرفتن می تواند به بی میلی زنان دامن بزند.

اما دلایل بی میلی جنسی در مردان آنقدر واضح نیست. ولی عمدتاً مردان به علت ابتلا به بیماری های جسمی و روحی دچار این اختلال می شوند. البته برخی از رفتارها، داروها، خوراکی های مضر و … هم هستند که می توانند عامل بی میلی جنسی در هر دو جنس باشند. از مهمترین این دلایل می توان به موارد زیر اشاره کرد.

مصرف دارو علت بی میلی جنسی !

در این باره تغییر داروها یا مقدار دوز آن ممکن موثر واقع شود. از پزشک خود درباره آن ها بپرسید و هرگز به دلخواه خود مصرف داروها را قطع نکنید. اگر پس از مصرف داروی جدید میل جنسی شما از بین رفت حتما پزشک خود را در جریان بگذارید. داروهایی که میل جنسی را کاهش می دهند شامل گونه های زیر هستند؛

  • داروهای ضدافسردگی
  • داروهای فشار خون
  • قرص های ضد بارداری
  • شیمی درمانی
  • داروهای ضد ایدز
  • فیناستراید.

علت بی میلی جنسی در زنان و مردان
علت بی میلی جنسی در زنان و مردان

تصور بد از بدن خود دلیل بی میلی زنان و مردان

بعضی از افراد احساس خوبی نسبت به اندام خود ندارند، مثلا مردان تصور می کنند آلت تناسلی کوچک دارند. اغلب تمایلی برای برقراری رابطه جنسی نشان نمی دهند. این مورد بیشتر در افرادی که اعتماد به نفس پایینی دارند بروز می کند. اما در مقابل اگر از ظاهر خود راضی باشید تمایل جنسی شما بیشتر می گردد.

پس سعی کنید بدن خود را همان گونه که هست بپذیرید حتی اگر قرار است بدن خود را به حالت مناسبتری درآورید و اگر شریک زندگیتان اعتماد به نفس کمی دارد به او اطمینان دهید که هنوز هم جذاب است.

اضافه وزن و مشکل نعوذ مردان موجب بی میلی جنسی می شوند.

هنگامی که فرد دچار اضافه وزن و چاقی است میل او کاهش می یابد، در این صورت فرد از رابطه خود لذتی نمی برد و آن طور که باید از عهده رابطه بر نمی آید یا به دلیل کاهش اعتماد به نفس عقب نشینی می کند. اگر حسی را که درباره خود دارید بهبود دهید تفاوت زیادی را احساس خواهید کرد.

و در صورت لزوم در این باره به روانشناس مراجعه کنید. مردان مبتلا به ای دی (اختلال نعوذ) اغلب درباره چگونگی رابطه نگران هستند و این نگرانی میل آنان را کاهش می دهد مشکل ای دی را می توان درمان نمود و زوجین می توانند تلاش کنند تا این موضوع روی رابطه آنان تاثیر نگذارد.

هورمون تستوسترون سوخت میل جنسی به حساب می آید. با افزایش سن سطح تستوسترون در بدن مردان مقداری کاهش می یابد البته هنگام کاهش سطح تستوسترون همه مردان میل جنسی خود را از دست نمی دهند اما برخی نیز میل خود را از دست می دهند.

سایر عوامل از رابطه گرفته تا وزن بر روی میل جنسی مرد و سطح تستوسترون او تاثیر می گذارند پس در این باره الگوی واحدی درباره همه مردان وجود ندارد.

افسردگی عامل بی میلی زنان و مردان

افسردگی لذت در همه کارها را از بین می برد که این امر شامل میل جنسی نیز می گردد. این یکی از عللی است که فرد باید درباره آن از دیگران کمک گیرد. اگر درمان شما شامل مصرف داروست و اگر با مصرف دارو میزان میل جنسی شما کاهش می یابد پزشک خود را در جریان آن قرار دهید.

زیرا برخی داروهای افسردگی البته نه همه، میل جنسی را کاهش می دهند. با پزشک خود درباره این موضوع نیز صحبت نمایید. یائسگی عامل مهم کاهش میل جنسی در بانوان است. در برخی زنان هنگامی که آنان وارد مرحله یائسگی می شوند میل جنسی کاهش می یابد.

این امر تا حدودی به دلیل علائمی است مانند خشکی واژن و درد در هنگام آمیزش. اما این امر در مورد خانم های مختلف فرق دارد و با ایجاد رابطه خوب، اعتماد به نفس و سلامت کلی حتی پس از یائسگی نیز می توان زندگی جنسی فوق العاده ای داشت.

عدم حس نزدیکی زوجین

رابطه جنسی بدون حس نزدیکی میل جنسی را از بین می برد. صمیمیت و رابطه عاشقانه چیزی بیش از رابطه جنسی است. اگر زندگی جنسی شما لذت بخش نیست سعی کنید زمان بیشتری را با یکدیگر صرف کنید. با هم صحبت کنید یکدیگر را در آغوش بکشید و صحبت صمیمانه ای با هم ردوبدل کنید.

سعی کنید بدون رابطه جنسی عشق خود را ابراز نمایید. نزدیکی به یکدیگر میل جنسی شما را بهبود می دهد.استرس یکی دیگر از مهمترین عوامل کاهش میل جنسی است. اما خوشبختانه با کمک گرفتن از روانشناسان، درمان بی میلی زنان و مردان امکان پذیر است.

استرس در محیط کار، خانه یا حتی در روابط برای هر کسی ممکن است اتفاق افتد. در این باره یادگیری نحوه کنترل استرس واقعا موثر واقع می شود. شما خود می توانید بخش عمده ای از کنترل استرس را به عهده گیرید یا می توانید از یک مشاور خانواده کمک گیرید.

علت بی میلی جنسی در زنان و مردان
علت بی میلی جنسی در زنان و مردان

درمان بی میلی زنان و مردان

مشکلات همسر از جمله عوامل مهم مختل کننده میل جنسی است. برای خانم بخش عمده ای از میل جنسی حس نزدیکی است. به یاد داشته باشید برای هر دو طرف عواقب مشاجرات، ارتباط ضعیف، حس خیانت از اهمیت خاصی برخوردار است. اگر قادر نیستید بر روی مسیر درست قرار گیرید به کلینیک روانشناسی مراجعه کنید.

نوشیدن نوشیدنی های الکلی فرد را به طرف رابطه جنسی سوق می دهد. اما مصرف بیش از حد الکل باعث بی میل جنسی می شود. اگر فرد مست باشد طرف مقابل او هم تمایل خود را به رابطه جنسی از دست می دهد، پس اگر نمی توانید الکل را ترک کنید از پزشک کمک بگیرید.

اگر میل جنسی در شما از بین رفته است شاید وقت کافی را در رختخواب سپری نمی کنید. آیا دیر وقت به رختخواب می روید یا خیلی زود از خواب بر می خیزید؟ آیا شما دچار اختلالات خواب هستید مانند مشکلات خواب یا بیدار ماندن یا شرایطی مانند آپنه خواب؟

هر چیزی که مانع از استراحت مناسب شبانه شود مانع از میل جنسی نیز می گردد. خستگی میل جنسی را کاهش می دهد. عادت خواب خود را بهبود دهید.

رابطه جنسی بعد از بچه دار شدن

به محض اینکه شما صاحب فرزند شوید میل جنسی شما از بین نمی رود. اما با حضور فرزندان وقت کافی برای در کنار هم بودن ندارید. پرستار کودک استخدام نمایید تا علاوه بر ایفای نقش والدینی خود اندک زمانی را صرف یکدیگر کنید. می توانید هنگامی که کودک در خواب است با هم باشید.

زمانی را برای معاشقه، بوسیدن و لمس کردن شریک جنسی خود بگذارید. معاشقه میل جنسی شما را به لحاظ فیزیکی و احساسی افزایش داده و علاوه بر اینکه باعث افزایش میل شما به همسرتان می شود، موجب افزایش ترشحات ناحیه تناسلی و در نتیجه لذت بیشتر از رابطه خصوصاً برای خانم ها خواهد شد.

در مورد رابطه جنسی صحبت کنید.

عموماً صحبت کردن در مورد رابطه جنسی خارج از تخت خواب برای بسیاری از مردم کاری سخت است، اما سعی کنید این کار را انجام دهید. گاهی در یک خلوت دو نفره خارج از اتاق خواب در مورد هر چیزی که مربوط به رابطه جنسی است حرف بزنید.

و اگر در طول رابطه های قبلی اتفاق خوشایندی افتاده است آن را با همسر خود در میان گذاشته و در موردش گفتگو کنید. تا او بیشتر مشتاق به تکرار آن عمل شود.

سخن پایانی

لازم است بدانید که سرد مزاجی یا بی میلی جنسی یک مشکل نگران کننده نیست اما برای درمان آن باید تلاش کرد و صبور بود. البته صداقت هم در این مورد بسیار ضروری است، زیرا گاهی تظاهر به ارگاسم دروغین از طرف زنان مانند مانعی بر سر راه درمان قرار می گیرد.

تحریریه پزشک آشنا

پزشک آشنا


پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری نشانه گذاری شده اند *


تماس با ما

ashena.contract@gmail.com

تهران

آخرین مطالب
logo-white-pezeshkashena

هدف ما در رسانه اینترنتی پزشک آشنا افزایش سطح اطلاعات افراد جامعه و نیز ارائه خدمات آنلاین پزشکی و سلامت است.
تا افراد در کمترین زمان ممکن پزشک مورد نظر خود را بیابند. در این راستا بانک جامعی از اطلاعات پزشکان و مقالات زیبایی و سلامت را برای شما عزیزان آماده نموده ایم.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای رسانه اینترنتی پزشک آشنا محفوظ می باشد. طراحی و بهینه سازی توسط اف تی سنتر