لطفا صبر کنید ...

همه چیز در مورد پروتز سینه و جراحی زیبایی سینه

مرداد ۷, ۱۳۹۶ توسط پزشک آشنا2
breast-augmentation-pezeshkashena-twelve.jpg

پروتز سینه

در سال های اخیر، جراحی زیبایی سینه و پروتز سینه با روش های حرفه ای برای زنان انجام می شود و تاثیرات مثبت زیادی، نه تنها در ظاهر افراد بلکه بر اعتماد به نفس آن ها نیز داشته است.اگر از اندازه یا فرم سینه های خود راضی نیستید و فکر می کنید سینه های شما بیش از اندازه کوچک یا بزرگ و حالت افتاده دارند و یا اینکه متاسفانه به خاطر بیماری سینه های خود را از دست داده اید، می توانید کاندید مناسبی برای جراحی زیبایی سینه یا پروتز سینه باشید. تا انتهای این مطلب فوق العاده همراه رسانه اینترنتی پزشک آشنا باشید.

انواع روش های جراحی سینه کدامند؟

یکی از عواملی که باعث زیبا بودن ایست لباس زنان می شود سایز و فرم سینه هایشان است. سینه های کوچک حالت مردانه ای به لباس پوشیدن خانم ها می دهد و سینه های خیلی بزرگ نیز جلوه زیبایی ندارند. با این اوصاف جراحی زیبایی سینه یکی از محبوب ترین جراحی های زیبایی در بین خانم ها است.

جراحی سینه به روش های مختلفی انجام می شود و با توجه به شرایط بدنی کاندید و درخواست های او، جراح پلاستیک از روش متفاوتی برای جراحی زیبایی استفاده خواهد کرد. انواع جراحی زیبایی سینه عبارتند از:

  • بزرگ کردن سینه با پروتز سینه
  • کوچک کردن سینه
  • لیفت سینه یا ماستوپکسی
  • تزریق ژل یا چربی در سینه ها
  • بازسازی سینه
  • برداشتن پروتز سینه
  • جراحی ترمیمی سینه
  • کوچک کردن سینه ی مردان.
  • در اینجا هر کدام از این موارد را به اختصار توضیح خواهیم داد.

پروتز سینه چیست و انواع پروتز سینه کدامند؟

پروتز یک کیسه به شکل گرد یا قطره اشکی است و از راه های بزرگ کردن سینه محسوب می شود. پروتزها در سایزها و اندازه های مختلف ساخته می شوند و مهم ترین خصوصیت آن ها قطر و میزان برجستگی که ایجاد خواهند کرد، می باشد. در نتیجه یک پروتز با حجم مشخص می تواند در قطر و برجستگی های متفاوتی ساخته شود.

بدین صورت برای هر کس با هر فرم و شکل سینه، می توان پروتز مناسب را انتخاب نمود. در طی این جراحی، پروتز از طریق برش های بسیار کوچک در سینه ها قرار می گیرد. گزینه های بسیاری اعم از، اندازه و شکل پروتز، الگوی ایجاد برش و … وجود دارد که بر حسب شرایط و نیاز بیمار انتخاب می شود.

در پروتز اشکی ناحیه ی بالایی باریک تر و حالت طبیعی تری دارد و ناحیه ی تحتانی پر قطرتر است. عیب این نوع پروتز این است که اگر کمی در جای خود بچرخد، حالت قرینه ی خود را از دست می دهد و نیاز به جراحی مجدد پیدا می کند. اما پروتز های گرد در تمامی جهات یکسان هستند و استفاده از آن ها راحت تر است.

همان طور که گفته شد، جنس پروتز از سیلیکون یا سالین است و داخل آن معمولا با ژل سیلیکون خاصی پر می شود. برخی دیگر از پروتزها، داخل شان خالی است که حین جراحی، جراح پلاستیک آن را با نوعی آب نمک (نرمال سالین) پر می کند. این نوع از پروتز نسبت به نوع سیلیکونی کمتر استفاده می شود.

انواع مدل پروتز سینه کدامند؟
انواع مدل پروتز سینه کدامند؟

محل های رایج برای گذاشتن پروتز سینه کدامند؟

برای گذاشتن پروتز چند نوع برش رایج است. که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند، برش زیر سینه ها رایج ترین روش برای گذاشتن پروتز سینه است که به طول ۴ تا ۶ سانت انجام می شود، اما جای زخم به خوبی در زیر سینه مخفی می شود. برش دور هاله ی سینه در شرایطی انجام می شود.

که هاله ی سینه به اندازه ی کافی بزرگ باشد. اما اشکال این برش در این است که جای زخم به راحتی دیده می شود. برش زیر بغل یکی دیگر از برش های مخصوص گذاشتن پروتز سینه است. اما از این برش زیاد استفاده نمی شود. زیرا علاوه بر مشخص بودن جای برش، ممکن است پروتز هم در جای مناسبی قرار نگیرد.

تزریق ژل یا چربی در سینه ( بزرگ کردن سینه به روش تزریق )

یکی دیگر از روش های جراحی سینه، تزریق ژل یا چربی است. با این روش می توان سایز و فرم سینه ها را بهتر کرد و هر نوع عدم تقارن یا بد شکلی در سینه ها را اصلاح کرد. برای تزریق چربی، ابتدا چربی را با دستگاه لیپوساکشن و با فشار کم از قسمت های دیگر بدن استخراج می کنند.

و سپس با سالین پاکسازی شده و بعد در نواحی از سینه که برجستگی کمتری دارد، تزریق می شود. روش بزرگ کردن سینه به روش تزریق ژل برای تمامی زنان با شرایط زیر مناسب است و می تواند زیبایی را به سینه های آنها بازگرداند.

  • افرادی که پس از زایمان به خاطر کاهش وزن شدید، سینه های آن ها کوچک و افتاده شده است.
  • افرادی که به خاطر افزایش سن دچار افتادگی سینه شده اند.
  • افرادی که از سایز سینه ی خود راضی نبوده و می خواهند سینه ی بزرگ تری داشته باشند.
  • افرادی که سینه های آن ها به طور دو طرفه یا یک طرفه رشد کافی نداشته است.
  • کسانی که درگیر مشکلات نظیر، عدم تقارن و یا اختلاف شکل سینه ها هستند.

آیا جراحی سینه و پروتز مشکلی برای شیردهی به وجود می آورد؟

اگر داوطلب انجام جراحی پروتز سینه ، زنان جوان باشند، حتما این موضوع برایشان اهمیت ویژه ای دارد که آیا با انجام این جراحی سینه باز هم قادر هستند به کودک شان شیر بدهند؟ جواب متخصصین ما در این باره مثبت است. اما باز هم عنوان می کنند، این مسئله تا حد زیادی بستگی به روش جراحی دارد.

اما غالبا بیشتر روش ها، به گونه ای انجام می شود که با شیردهی منافاتی نداشته باشند. اگر پروتز به روش، برش زیر سینه و برش زیر بغل انجام شود، هیچ مشکلی برای شیر دهی ایجاد نخواهد کرد. اما در روش برش لبخندی، اطراف هاله ی نوک سینه، احتمال ایجاد مشکل برای شیردهی وجود دارد.

به هر حال توصیه ی ما به شما این است که اگر هنوز خیال باردارشدن و شیر دادن به نوزادتان را دارید، تا زمانی که آخرین نوزادتان را از شیر نگرفته اید، جراحی سینه را به تعویق بیندازید. زیرا سینه ی مادران، در زمان بارداری و شیردهی تغییر می کند و این تغییرات ممکن است زیاد و غیر قابل برگشت باشد.

انواع مدل پروتز سینه کدامند؟
انواع مدل پروتز سینه کدامند؟

جراحی کوچک کردن یا لیفت سینه

بزرگ بودن زیاد سینه ها هم نمای زیبایی ندارد و علاوه بر این باعث ایجاد مشکلاتی مانند، درد و احساس سنگینی در قفسه ی سینه، عرق سوز شدن و حساسیت و احساس خارش در زیر سینه  می شود. جراحی کوچک کردن سینه می تواند به راحتی این مشکلات را درمان کند.

جراح با ایجاد یک برش در اطراف هاله ی نوک سینه و یک برش در قسمت زیر سینه، بافت اضافه و پوست اضافه ی سینه را بر می دارد. با این روش سینه ها بالاتر رفته و حالت جوانتر و زیباتری می گیرند. اگر سینه درگیر افتادگی جزئی باشد فقط با گذاشتن پروتز می توان به نتیجه ی بسیار خوبی دست یافت.

اگر سینه درگیر افتادگی متوسط باشد. در این حالت پوست اضافه ی سینه برداشته می شود و از بافت قسمت زیر سینه جهت پر و برجسته کردن سینه استفاده می شود. برش دور هاله برای افتادگی های جزئی و برش دور هاله و برش عمودی زیر هاله برای افتادگی های بیشتر، انجام می شود.

اگر سینه درگیر افتادگی شدید باشد یعنی  حجم سینه بسیار کم و هاله و نوک سینه در قسمت زیر سینه قرار گرفته باشد. به خاطر وجود پوست اضافه ی بیشتر، نیاز به برش دور هاله و برش عمودی زیر هاله و حتی برش افقی در چین زیر سینه وجود دارد.

چه کسانی کاندید مناسبی برای جراحی کوچک کردن سینه هستند؟

همانطور که گفته شد بزرگ بودن سینه ها هم دردسرهای خاص خودش را دارد. موارد کاربرد جراحی کوچک کردن سینه اغلب برای بانوانی است که با مشکلات زیر دست و پنجه نرم می کنند و جراحی سینه برای آنها بیشتر جنبه درمانی دارد.

  • به خاطر بزرگی سینه لباس مناسبی پیدا نمی کنند.
  • به خاطر بزرگی سینه هایشان، درگیر شانه درد و یا درد گردن و کتف هستند.
  • ایجاد عفونت مکرر در زیر سینه یا بین آن ها به خاطر بزرگی سینه ها
  • اختلال در فعالیت های ورزشی
  • گوشه گیری و خجالت از حضور در جمع به علت بزرگی بیش از حد سینه ها.

بازسازی سینه ها

این روش از جراحی برای زنانی در نظر گرفته شده است که متاسفانه در اثر بیماری های مانند سرطان یا تصادفات شدید یک یا هر دو سینه ی خود را از دست داده اند. جراح با بازسازی سینه بعد از برداشتن آن می تواند دوباره حس خوبی را به این افراد باز گرداند.

جراحی ترمیمی سینه

هر چند پروتزهای سینه به این منظور طراحی شده اند که مدت زمان طولانی در سینه ی شما دوام بیاورند، اما به هر حال باید انتظار این را داشته باشید که زمانی در آینده جراحی ترمیمی را انجام دهید. در جراحی ترمیمی ممکن است پروتز سینه شما با یک پروتز جدید با شکل و سایز متفاوت تعویض شود.

نوع برش در جراحی برداشتن پروتز برای این کار معمولا یک برش کوچک در روی برش قبلی ایجاد می شود و پروتز بیرون کشیده می شود. این روش از جراحی زیبایی سینه آن قدر آسان است که ممکن است در مطب جراح و طی بی حسی موضعی انجام شود.

گاهی اوقات بسته به سایز پروتز و میزان کشیدگی پوست ممکن است نیاز باشد که شما بعد از برداشتن پروتز، عمل لیفت سینه را نیز انجام دهید. البته تمامی افراد بعد از برداشتن پروتز نیاز به انجام  لیفت سینه ندارند.

انواع مدل پروتز سینه کدامند؟
انواع مدل پروتز سینه کدامند؟

کوچک کردن سینه ی مردان

مشکلات سینه فقط مخصوص بانوان نمی شود، گاهی اوقات مردان نیز با این مشکلات درگیر می شوند. بزرگی بیش از حد سینه ها در مردان ” ژنیکوماستی ” ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد. نشانه ی اصلی این مشکل، وجود بافت اضافی در سینه ی مردان است و حتی ممکن است سینه دردناک یا حساس شده باشد.

در صورتی که این بزرگی با دارو، ورزش و رژیم غذایی درمان نشود، نیاز به جراحی ژنیکوماستی است. در این جراحی، بافت های اضافه و چربی ها توسط مکنده ی لیپوساکشن یا با برش جراحی برداشته می شود. برش های جراحی نزدیک هاله های قرمز رنگ سینه ایجاد می شود پس جای اسکار جراحی به خوبی پنهان می شود.

مدت زمان بهبود بعد از عمل زیبایی سینه چقدر است؟

بیشتر داوطلبین جراحی زیبایی سینه نگران مدت زمان بهبود خود بعد از جراحی سینه هستند. اما خوشبختانه شما می توانید فعالیت های عادی و سبک خود را در یک یا دو روز بعد از جراحی انجام دهید.در ۷ تا ۱۰ روز اول از انجام دادن کارهای سنگین خودداری کنید.

بسته به شغل زنان، معمولا بیمارانی که کارهای کشیدنی و بلند کردنی ندارند می توانند بعد از سپری شدن این زمان به سر کار خود بروند. بهبودی کامل بعد از چند هفته حاصل می شود و مصرف مسکن ها و پوشیدن سینه بند طبی در این دوران می تواند تا حد زیادی تورم و ناراحتی شما را کاهش دهد.

عوارض احتمالی عمل زیبایی سینه کدامند؟

همه ی جراحی های زیبایی عوارض خاص خود را دارند و جراحی زیبایی سینه نیز از این قاعده مستثنی نیست. درست است که برای هر جراحی عوارض احتمالی وجود دارد ولی با انتخاب جراح پلاستیک با تجربه و ماهر عوارض جراحی سینه بسیار کاهش میابد.

  • اسکار و جای زخم بد شکل
  • غیرقرینگی دو سینه با هم
  • کم شدن یا از بین رفتن حس در نوک سینه ها، که ممکن است موقت یا دائمی باشد.
  • سیاه شدن و از دست دادن پوست و بافت زیرین در محل به هم رسیدن برش ها
  • خطرات بی هوشی، که خوشبختانه امروزه بسیار نادر است.
  • اشکال در تکمیل شیردهی
  • احتمال عفونت زخم و بافت سینه
  • بدشکلی و غیرطبیعی بودن هاله ی سینه
  • تجمع مایع و خون بعد از جراحی
  • عدم رضایت بیمار و نیاز به جراحی مجدد.

هزینه و قیمت عمل زیبایی سینه چقدر است؟

در ایران قاعده کلی برای قیمت عمل های زیبایی وجود ندارد. هزینه ی جراحی زیبایی سینه برای هر شخص با توجه به نوع جراحی متفاوت است. جدای از این، مواردی دیگری هم هستند که در هزینه ی جراحی سینه تاثیر می گذارند مانند:

  • دستمزد جراح
  • گستردگی کار
  • هزینه ی بیمارستان (دولتی یا شخصی)
  • بیهوشی
  • آزمایش ها
  • داروهای
  • هزینه ی سینه بند پس از جراحی
  • هزینه ی پوشش های فشرده سازی سینه
  • و دیگر هزینه های احتمالی.

سخن پایانی

جراحی سینه می تواند باعث افزایش اعتماد به نفس در زندگی زناشویی و اجتماعی فرد شود. اگر تصمیم جدی برای انواع جراحی سینه نظیر لیفت سینه یا پروتز سینه دارید، در انتخاب جراح زیبایی خود دقت نمایید و از با کیفیت ترین پروتز نیز استفاده نمایید تا عوارض احتمالی این جراحی ها به حداقل برسد.

تحریریه پزشک آشنا

پزشک آشنا


2 دیدگاه
  • آتنا

    مهر ۱۲, ۱۳۹۹ در ۹:۵۶ ب٫ظ

    من قصد بارداری دارم ولی زمانش هنوز مشخص نیست،خیلی دوست دارم پروتز سینه بزارم،میتونم این جراحی رو انجام بدم؟

    پاسخ

    • پزشک آشنا

      مهر ۱۳, ۱۳۹۹ در ۱۰:۵۲ ق٫ظ

      سلام
      اگر پروتز به روش، برش زیر سینه و برش زیر بغل انجام شود، هیچ مشکلی برای شیردهی ایجاد نخواهد نمود. ولی اگر خیلی نگران این موضوع هستید. بهتر است بعد از اتمام دوران شیردهی برای جراحی پروتز سینه اقدام نمایید.

      پاسخ

پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری نشانه گذاری شده اند *


تماس با ما

ashena.contract@gmail.com

تهران

آخرین مطالب
logo-white-pezeshkashena

هدف ما در رسانه اینترنتی پزشک آشنا افزایش سطح اطلاعات افراد جامعه و نیز ارائه خدمات آنلاین پزشکی و سلامت است.
تا افراد در کمترین زمان ممکن پزشک مورد نظر خود را بیابند. در این راستا بانک جامعی از اطلاعات پزشکان و مقالات زیبایی و سلامت را برای شما عزیزان آماده نموده ایم.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای رسانه اینترنتی پزشک آشنا محفوظ می باشد. طراحی و بهینه سازی توسط اف تی سنتر